Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Woensdag 31 maart 2021 met asperges

Enkele aperitiefhapjes
Handgepelde Zeebrugse garnaal.kroketje.vleugje citroen.tijm
Zeeuwse mosselen.saffraan.witbier.prei
Vongole.Zuiderse groenten.zwarte olijven.kappertjes
Onze huischampagne Hugues d’Orfeuille.Blanc de blancs.brut 
Huisgemaakte seizoenssmoothie   

We bereiden samen volgend driegangenmenu
Gebakken jakobsvruchten ‘Dieppe’
bloedworst.zachte zuurkool.cider.Granny smith
Saint-Joseph.l’Elouède.Les Vins de Vienne.2017

Gebraden wilde patrijs             
groene kool.Serranoham.woudpaddestoelen.krieltjes.braadjus.Cognac Otard
Carnuntum.Gerard Markowitsch.Redmont 2016.Österreich

Ravioli van rabarber
gepocheerde peer.vanille.sabayon van kriekbier Liefmans.vanilleroomijs
Moscato d'Asti.Luigi Einaudi.2018.Italia

Mokkakoffie of thee.versnaperingen Joost Arijs 





© Wim Vandamme 2020 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso