Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

woensdag 11 maart 2020

Enkele aperitiefhapjes
Buratta.tomaat.pijnboompitten.griekse basilicum.olijfolie.balsamico
Handgepelde Zeebrugse garnalen.hoppescheuten.kwartelei.nootmuskaat
Zeeuwse mosselen in ‘t groen.frisse tuinkers.kastanjechampignons
Onze huischampagne Hugues d’Orfeuille.Blanc de blancs.brut
Huisgemaakte seizoenssmoothie

We bereiden samen volgend driegangenmenu
Gebakken jakobsvrucht ‘Dieppe’  
Mechelse asperges.parmigiano reggiano.Riesling
Ermita del conde.Vino de la Tierra de Castilla y Léon. 2015.España    
score: 93/100, 100% albillo druiven uit een wijngaard van meer dan 100 jaar oud
in Coruña Conde op een hoogte van 900 meter. De bush vines van albillo zijn
verspreid hier en daar te vinden tussen de tempranillo in dezelfde wijngaard.

Gebraden hoevepiepkuiken
jonge spinazie of lamsoor.morieljen.krieltjes.roomsausje.Vin Jaune du Jura
Rhone.Clos Sixte.Domaine Grand Veneur.Lirac.Alain Jaume.2016.France
89/100, gelegen juist naast Châteauneuf-du-Pape

Ananas.roze pompelmoes.mango.munt.yoghurt.amandelcrumble.meringue

Mokkakoffie of thee.versnaperingen Joost Arijs





© Wim Vandamme 2020 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso