Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Private Dining

Seizoensdiners waarop u kan reserveren
Een paar keer per jaar organiseren we in onze private dining locatie in de volle natuur, seizoensdiners met een speciaal thema, waarop u kan reserveren. 
Voordestraat 14 te Hansbeke/Deinze
Waze, tik ‘Wim Vandamme’ 

Overzicht van onze volgende themadiners 2023/2024

Caviar Experience Menu met Wijnhuis Tinto
Zondagmiddag 26 november om 12u

Wildmenu met Giraldi Fijne Wijnen
Zondagmiddag 3 december om 12u
Dinsdagmiddag 5 december om 12u

Truffel & Kaviaar Xperience Menu
met wijnen van Lambrecht Wines & Spirits 

Zondagmiddag 28 januari 2024 om 12u00
Woensdagmiddag 31 januari 2024 om 12u00 
Zaterdagavond 3 februari 2024 om 18u00

Ons Aspergesmenu
Zaterdag 16 maart om 18u
Zondag 17 maart om 12u

Ons Lentemenu
Zondag 21 april om 18u 

Caviar Experience Menu met Wijnhuis Tinto
Zondagmiddag 26 november om 12u

Mooie aperitiefhapjes, in feite kleine gerechten
Risotto.witte Piemonté Truffel.pijnboompitten
Zoutwatergarnaal.couscous.tomaat.Thaïse basilicum
Champagne AR Lenoble.Mag 19.Brut Intense

Aan tafel
Proeverij van drie soorten Iraanse kaviaar, puur natuur
Champagne Lenoble.Grand Cru.Blanc de blancs.Mag18.Brut Intense

Drie bereidingen met de drie soorten kaviaar
Markeel.dashi.yuzu
Gillardeau oester.champagne.sjalot
Aardappel.bloemkool.grijze garnalen
La Taille aux Loups.Clos de Mosny.Jacky Blot.Loire.2020

Gebakken jakobsvruchten ‘Dieppe’
tuinkruidenkorst.groene kool.kokosmelk
La Croix Belle.Numéro7.blanc.Languedoc-Roussilon.2020

Gebraden wilde fazant
grondwitloof.gember.Xérès
Castelfeder.Pinot Nero Glen.Alto Adige.Südtirol.2020.Italia

Jonagold.sinaasappel.Calvados
Vanilleroomijs.meringue.amadelcrumble
Riesling Auslese.Niederhäuser Hermannshöhle.Nahe.
Jakob Schneider.2017.Deutschland


‘Zachtgebrande’ Nicaragua koffie ‘De Draak’ of thee
versnaperingen Joost Arijs

Prijs per persoon alles inbegrepen
Aperitief naar keuze met mooie aperitiefhapjes, in feite kleine gerechten, proeverij van drie soorten Iraanse kaviaar gevolgd door drie bereidingen met de Iraanse kaviaar, dan een voor-, hoofd- en nagerecht, 75g kaviaar pperson, met passende mooie wijnen, water, koffie of thee met versnaperingen, alle dranken voldoende geschonken tot 17.30u: 350,00 euro

Na 5 uur tafelen, supplement per persoon,
per uur voor dranken en bediening: 10,00 euro
 


Ons Wildmenu met Giraldi Fijne Wijnen
zondagmiddag  3 december om 12u
dinsdagmiddag 5 december om 12u


Ontvangst-aperitief met mooie hapjes
Gillardeau oester.champagne.Iraanse kaviaar
Risotto.wintertruffel.doperwten.parmigiano reggiano
Zeeuwse mosselen.saffraan.sinaasappel.Stella Artois
Champagne Philippe Giraldi.Blanc de blancs.brut

Aan tafel serveren we volgend menu
Gebakken jakobsvruchten ‘Grondwitloof’
gember.droge sherry.geroosterde pijnboompitten
Macon-Chardonnay.Climat l'Echenault de Serre
Domaine des Crets.Bourgogne.2018

Gebraden wilde fazantenhen ‘Vallée d’Auge’
woudpaddestoelen.cider.appelroomsausje
Château Vieux Sarpe.grand cru.Saint-Emilion.2018

Hertenkalfhaasje ‘Szechuanpeper’
groene kool.braadjus,kriekbier.veenbessen      
Volnay. Domaine Vincent Bouzereau.Bourgogne.2018

Enkele hoevekazen ‘Kaasaffineurs Van Tricht’
druiven.notenbrood
Sancerre.Vieilles Vignes.Domaine Didier Raimbault.Loire.2020

Gepocheerde ‘Conférence peer’
flensjes.sinaasappel.rabarber.vanilleroomijs      
Château Lamothe Guignard.deuxième grand cru classé.Sauternes.1995
Mokkakoffie of thee
versnaperingen Joost Arijs

Prijs per persoon alles inbegrepen
-aperitief met hapjes, in feite kleine gerechten,
 viergangenmenu met passende mooie wijnen,
water, koffie of thee met versnaperingen,
alle dranken voldoende geschonken gedurende 5u: 175,00 euro
-na 5 uur tafelen, supplement per persoon,
per beginnend uur voor dranken en bediening: 10,00 euro

U kan reserveren op wimv@ndamme.be of +32 475 605 700  de plaatsen zijn beperkt

Heeft iemand een allergie, laat het ons weten.

We openen 2024 met een exquise klassieker
Truffel & Kaviaar Xperience Menu
met wijnen van Lambrecht Wines & Spirits 
zondagmiddag 28 januari 2024 om 12u00
woensdagmiddag 31 januari 2024 om 12u00 
zaterdagavond 6 februari 2024  om 18u00

Enkele hapjes bij het aperitief
Handgepelde grijze garnalen.artisjok.tijm
Wilde zoutwatergarnaal.couscous.tomaat
Gebakken ganzenlever.rabarber.balsamico
Champagne Palmer & Co.Brut Réserve

Het menu geserveerd aan onze gastentafel
Iraanse kaviaar ‘puur natuur’
langoustinescarpaccio.avocado.appel
Notas Frutales.Finca Garabelos.Albarino.Rias Baixas.2021.España


Jakobsvrucht Dieppe ‘kortgebakken’
zwarte Italiaanse wintertruffel.grondwitloof
Pouilly-Fuissé.Climats.
Domaine Sylvaine & Alain Normand.2020.France


Bresse kip ‘gebraden in de oven’
zwarte Franse wintertruffel.schorseneren.
woudpaddestoelen.capelinni.
Vin Jaune du Jura
Chianti Classico.Nerento Gran Selezione.Villa Trasqua.2015.Italia

Tarte Tatin ‘Pink Lady’
Calvados.vanillesaus.zwarte sesamzaad
Salzl.Seewinkelhof.Golden Finesse.Burgenland.2021.Österreich

Mokkakoffie of thee
versnaperingen Joost Arijs


De zwarte truffel is op zijn best
van half januari tot half februari.

Heeft iemand een allergie, laat het ons weten.

Prijs per persoon alles inbegrepen
-aperitief met hapjes, in feite kleine gerechten,
viergangenmenu met passende mooie wijnen,
water, koffie - thee met versnaperingen,
alle dranken voldoende
geschonken gedurende 5u: 295,00 euro
-na 5 uur tafelen, supplement per persoon,
per beginnend uur
voor dranken en bediening: 10,00 euro

U kan reserveren op wimv@ndamme.be of +32 475 605 700  de plaatsen zijn beperkt

Heeft iemand een allergie, laat het ons weten.


Private Dining in Hansbeke in de volle natuur
Het aparte van dit culinaire gebeuren is 
dat het gaat om een etentje bij ons.
Geen restaurant dus, maar de mogelijkheid 
om via reservatie te kunnen genieten van een lunch of diner op maat gemaakt en op voorhand besproken, 
vanaf 2 personen tot maximum 20 personen.
Vriendendiner of zakelijk, altijd op maat en altijd privaat.

U kan reserveren op wimv@ndamme.be of +32 475 605 700  de plaatsen zijn beperkt


Doorlopende tentoonstelling van Alfonso Bricegno - Photographer
Alfonso verfijnde zijn studie’s fotografie aan de 
Academie voor Deeltijds Kunstonderwijs te Brugge.
Hij is gepassioneerd door kunstfotografie. 
Zijn favoriete thema's zijn storytelling – urban – nature – portraits. Verschillende foto’s van Alfonso zijn geselecteerd door Photo Vogue Italia - Art&Commerce Agency New York - Photo London Festival, … https://www.instagram.com/alfonso_bricegno/


Wim Vandamme Michelin Star Chef
Alfonso Bricegno Photographer
Voordestraat 14, 9850 Hansbeke