Private Dining
Private Dining
aan de historische Lievekaai in Gent

Het aparte van dit culinaire gebeuren is
dat het gaat om een etentje bij ons.
Geen restaurant dus, maar de mogelijkheid
om via reservatie te kunnen genieten van een lunch of diner
op maat gemaakt en op voorhand besproken,
vanaf 2 personen tot maximum 22.
Vriendendiner of zakelijk, altijd op maat en altijd privaat.
Seizoensdiners waarop u kan reserveren
Een paar keer per jaar organiseren we
in onze private dining locatie
aan de historische Lievekaai te Gent:
seizoensdiners met een speciaal thema,
waarop u kan reserveren aan onze gastentafel.
Kaviaar & Truffel Menu
Ontvangst-aperitief met mooie hapjes
Handgepelde Zeebrugse garnaal.kroketje.vleugje citroen.tijm
Zeeuwse mosselen.saffraan.witbier.prei
Vongole.Zuiderse groenten.zwarte olijven.kappertjes
Champagne Hugues d’Orfeuille.Blanc de blancs.brut
Aan tafel serveren we volgend menu
Kaviaarproeverij, drie soorten, begeleid door Wim,
eerst natuur op de hand en dan telkens in een bereiding:
Makreeltartaar.komkommer.yuzu
Gillardeau oester.champagne.oesterblad
Ratte-aardappel.bloemkool.peterselie.olijfolie
Weissburgunder.Halbstück.Jakob Schneider.2018.Deutschland
Gebakken jakobsvruchten ‘Dieppe’
spinaziescheuten.penne.Parmigiano reggiano.witte Alba truffel
Crozes-Hermitage blanc.Domaine Aléofane.2018.France
Gebraden wilde fazantenhen
grondwitloof.woudpaddestoelen.fazantenjus.droge sherry.veenbessen
Moulin-à-Vent.Les Burdelines.Domaine de Bel-Air.2017
Chocolademoelleux.passievruchten
Ananas.mango.roze pompelmoes.munt.yoghurt
Vanilleroomijs.amandelcrumble.meringue
La Croix Belle.Côtes de Thongue.Languedoc-Roussillon.2015.France
Mokkakoffie of thee
versnaperingen Joost Arijs
Praktisch
Ontvangst-aperitief met mooie hapjes
Handgepelde Zeebrugse garnaal.kroketje.vleugje citroen.tijm
Zeeuwse mosselen.saffraan.witbier.prei
Vongole.Zuiderse groenten.zwarte olijven.kappertjes
Champagne Hugues d’Orfeuille.Blanc de blancs.brut
Aan tafel serveren we volgend menu
Kaviaarproeverij, drie soorten, begeleid door Wim,
eerst natuur op de hand en dan telkens in een bereiding:
Makreeltartaar.komkommer.yuzu
Gillardeau oester.champagne.oesterblad
Ratte-aardappel.bloemkool.peterselie.olijfolie
Weissburgunder.Halbstück.Jakob Schneider.2018.Deutschland
Gebakken jakobsvruchten ‘Dieppe’
spinaziescheuten.penne.Parmigiano reggiano.witte Alba truffel
Crozes-Hermitage blanc.Domaine Aléofane.2018.France
Gebraden wilde fazantenhen
grondwitloof.woudpaddestoelen.fazantenjus.droge sherry.veenbessen
Moulin-à-Vent.Les Burdelines.Domaine de Bel-Air.2017
Chocolademoelleux.passievruchten
Ananas.mango.roze pompelmoes.munt.yoghurt
Vanilleroomijs.amandelcrumble.meringue
La Croix Belle.Côtes de Thongue.Languedoc-Roussillon.2015.France
Mokkakoffie of thee
versnaperingen Joost Arijs
Het Kaviaar & Truffel diner gaat door
op de Lievekaai 12 te Gent,
op zondag 18 oktober 2020 om 12.30u,
op woensdagmiddag 21 oktober 2020 om 12.30u,
op woensdagmiddag 28 oktober 2020 om 12.30u
en op zaterdagavond 31 oktober om 18.30u
Prijs per persoon alles inbegrepen
aperitief met hapjes, viergangenmenu met passende mooie wijnen,
water, koffie of thee met versnaperingen,
alle dranken voldoende geschonken tot 17.30u: 295,00 euro
na 5 uur tafelen, supplement per persoon,
per uur voor dranken en bediening: 10,00 euro
U kan reserveren op
wimv@ndamme.be +32 475 605 700
Heeft iemand een allergie, laat het ons weten
Alle gerechten zijn natuurlijk klaargemaakt
met producten van topkwaliteit.
We respecteren de natuur en serveren dus
geen met uitsterven bedreigde dier- of vissoorten
Onze seizoendiners kunnen ook op een door u voorgestelde datum,
privé georganiseerd worden, bij ons, bij u thuis of op een andere locatie.
We maken dan een offerte op maat.
Ons Wildmenu
Ontvangst-aperitief met mooie hapjes
Mousse van Duke of Berkshire-beenham.brioche
Witte pens.groene kool.Gentse graantjesmosterd
Tijgergarnaal.couscous.kerrie
Champagne Hugues d’Orfeuille.Blanc de blancs.brut
Aan tafel serveren we volgend menu
Op vel gebakken wilde zeebaars
grondwitloof.gember.droge sherry.geroosterde pijnboompitten
Chenin blanc.Touraine Amboise Blanc sec.Xavier Frissant.Loire.2016
Gebraden wilde fazantenhen ‘Vallée d’Auge’
zilveruitjes.Parijse champignons.cider.appelroomsausje
Moulin-à-Vent.Domaine de Bel-Air.Les Burdelines.Marc Lafont.Beaujolais.2017
Hertenkalfhaasje ‘Szechuanpeper’
groene kool.krokante charlotte-aardappelen.braadjus kriekbier.veenbessen
Les Claux.Raymond Usseglio&Fils.Côte du Rhone.2017
Gepocheerde Conférence peer
flensjes.witbier.rabarber.vanilleroomijs
Riesling.Hermannshöhle Auslese.Jakob Schneider.Nahe 2017.Deutschland
Mokkakoffie of thee
versnaperingen Joost Arijs
Praktisch
Ons Wildmenu wordt geserveerd
in onze private dining-locatie op de Lievekaai 12 te Gent.
op zaterdagavond 21 november om 18.30u,
op zondagmiddag 22 november om 12.30u,
op woensdagmiddag 25 november om 12.30u
en op zondagmiddag 29 november om 12.30u
Prijs per persoon alles inbegrepen
aperitief met hapjes, viergangenmenu met passende mooie wijnen,
water, koffie of thee met versnaperingen,
alle dranken voldoende geschonken tot 17.30u: 135,00 euro
na 5 uur tafelen, supplement per persoon,
per uur voor dranken en bediening: 10,00 euro
U kan reserveren op
wimv@ndamme.be of +32 475 605 700
Graag tijdig reserveren, plaatsen beperkt.
Heeft iemand een allergie, laat het ons weten
Alle gerechten zijn natuurlijk klaargemaakt
met producten van topkwaliteit.
We respecteren de natuur en serveren dus
geen met uitsterven bedreigde dier- of vissoorten
Onze seizoendiners kunnen ook op een door u voorgestelde datum,
privé georganiseerd worden, bij ons, bij u thuis of op een andere locatie.
We maken dan een offerte op maat.
Overzicht volgende Seizoensdiners 2021
Ons Truffelmenu wordt geserveerd op
op zaterdagavond 30 januari 2021 om 18.30u
op zondagmiddag 31 januari 2021 om 12.30u
en op woensdagmiddag 3 februari om 12.30u.
Ons Aspergesmenu met heerlijke wijnen, ...
serveren we op zondagmiddag 25 april 2021 om 12.30u
en op maandagmiddag 26 april 2021 om 12.30u.
Ons Kaviaarmenu met o.a. een proeverij
van drie soorten kaviaar,
een gerecht met witte Alba truffel,
alles met de nodige uitleg door Wim
bieden we aan op zondag 23 oktober 2021 om 12.30u
en op woensdag 27 oktober om 12.30u.
op de Lievekaai 12 te Gent,
op zondag 18 oktober 2020 om 12.30u,
op woensdagmiddag 21 oktober 2020 om 12.30u,
op woensdagmiddag 28 oktober 2020 om 12.30u
en op zaterdagavond 31 oktober om 18.30u
Prijs per persoon alles inbegrepen
aperitief met hapjes, viergangenmenu met passende mooie wijnen,
water, koffie of thee met versnaperingen,
alle dranken voldoende geschonken tot 17.30u: 295,00 euro
na 5 uur tafelen, supplement per persoon,
per uur voor dranken en bediening: 10,00 euro
U kan reserveren op
wimv@ndamme.be +32 475 605 700
Heeft iemand een allergie, laat het ons weten
Alle gerechten zijn natuurlijk klaargemaakt
met producten van topkwaliteit.
We respecteren de natuur en serveren dus
geen met uitsterven bedreigde dier- of vissoorten
Onze seizoendiners kunnen ook op een door u voorgestelde datum,
privé georganiseerd worden, bij ons, bij u thuis of op een andere locatie.
We maken dan een offerte op maat.
Ons Wildmenu

Ontvangst-aperitief met mooie hapjes
Mousse van Duke of Berkshire-beenham.brioche
Witte pens.groene kool.Gentse graantjesmosterd
Tijgergarnaal.couscous.kerrie
Champagne Hugues d’Orfeuille.Blanc de blancs.brut
Aan tafel serveren we volgend menu
Op vel gebakken wilde zeebaars
grondwitloof.gember.droge sherry.geroosterde pijnboompitten
Chenin blanc.Touraine Amboise Blanc sec.Xavier Frissant.Loire.2016
Gebraden wilde fazantenhen ‘Vallée d’Auge’
zilveruitjes.Parijse champignons.cider.appelroomsausje
Moulin-à-Vent.Domaine de Bel-Air.Les Burdelines.Marc Lafont.Beaujolais.2017
Hertenkalfhaasje ‘Szechuanpeper’
groene kool.krokante charlotte-aardappelen.braadjus kriekbier.veenbessen
Les Claux.Raymond Usseglio&Fils.Côte du Rhone.2017
Gepocheerde Conférence peer
flensjes.witbier.rabarber.vanilleroomijs
Riesling.Hermannshöhle Auslese.Jakob Schneider.Nahe 2017.Deutschland
Mokkakoffie of thee
versnaperingen Joost Arijs
Praktisch
Ons Wildmenu wordt geserveerd
in onze private dining-locatie op de Lievekaai 12 te Gent.
op zaterdagavond 21 november om 18.30u,
op zondagmiddag 22 november om 12.30u,
op woensdagmiddag 25 november om 12.30u
en op zondagmiddag 29 november om 12.30u
Prijs per persoon alles inbegrepen
aperitief met hapjes, viergangenmenu met passende mooie wijnen,
water, koffie of thee met versnaperingen,
alle dranken voldoende geschonken tot 17.30u: 135,00 euro
na 5 uur tafelen, supplement per persoon,
per uur voor dranken en bediening: 10,00 euro
U kan reserveren op
wimv@ndamme.be of +32 475 605 700
Graag tijdig reserveren, plaatsen beperkt.
Heeft iemand een allergie, laat het ons weten
Alle gerechten zijn natuurlijk klaargemaakt
met producten van topkwaliteit.
We respecteren de natuur en serveren dus
geen met uitsterven bedreigde dier- of vissoorten
Onze seizoendiners kunnen ook op een door u voorgestelde datum,
privé georganiseerd worden, bij ons, bij u thuis of op een andere locatie.
We maken dan een offerte op maat.
Overzicht volgende Seizoensdiners 2021
Ons Truffelmenu wordt geserveerd op
op zaterdagavond 30 januari 2021 om 18.30u
op zondagmiddag 31 januari 2021 om 12.30u
en op woensdagmiddag 3 februari om 12.30u.
Ons Aspergesmenu met heerlijke wijnen, ...
serveren we op zondagmiddag 25 april 2021 om 12.30u
en op maandagmiddag 26 april 2021 om 12.30u.
Ons Kaviaarmenu met o.a. een proeverij
van drie soorten kaviaar,
een gerecht met witte Alba truffel,
alles met de nodige uitleg door Wim
bieden we aan op zondag 23 oktober 2021 om 12.30u
en op woensdag 27 oktober om 12.30u.
Wim Vandamme
Michelin Star Chef
Catering & Party Services Worldwide
Lievekaai 12, 9000 Gent
Michelin Star Chef
Catering & Party Services Worldwide
Lievekaai 12, 9000 Gent