Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Private Dining

Private Dining in de volle natuur in Hansbeke

Het aparte van dit culinaire gebeuren is
dat het gaat om een etentje bij ons.
Geen restaurant dus, maar de mogelijkheid
om via reservatie te kunnen genieten van een lunch of diner
op maat gemaakt en op voorhand besproken,
vanaf 2 personen tot maximum 22.
Vriendendiner of zakelijk, altijd op maat en altijd privaat.


Seizoensdiners waarop u kan reserveren

Een paar keer per jaar organiseren we
in onze private dining locatie
in de volle natuur te Hansbeke:
seizoensdiners met een speciaal thema,
waarop u kan reserveren aan onze gastentafel.

Onze volgende seizoendiners  gaan door op


Herfstmenu 
Zaterdagavond 10 september, welkom vanaf 18u
Zondagmiddag 11 september, welkom vanaf 12u
Dinsdagmiddag 20 september, welkom vanaf 12u
met o.a. Enkele mooie aperitiefhapjes, 
Schotse jakobsvruchten met grondwitloof, 
een bereiding met Grijze garnalen die dan op zijn best zijn,
Wilde jonge eend met vijgen, woudpaddestoelen,  
Braambessen, …. 
uitgelezen wijnen, koffieversnaperingen Joost Arijs


Prijs per persoon alles inbegrepen
-aperitief met hapjes, in feite kleine gerechten,
 viergangenmenu met passende mooie wijnen, 
water, koffie of thee met versnaperingen, 
alle dranken voldoende geschonken gedurende 5u: 165,00 euro
-na 5 uur tafelen, supplement per persoon, 
per beginnend uur voor dranken en bediening: 10,00 euro

Prestige Menu
Zaterdagavond 22 oktober, welkom vanaf 18u
Zondagmiddag 23 oktober, welkom vanaf 12u
Dinsdagmiddag 25 oktober, welkom vanaf 12u
met o.a. Enkele mooie aperitiefhapjes, 
Langoustines met bloemkoolsabayon 
en een royale portie Iraanse kaviaar, 
een bereiding met Zonnevis, gevolgd 
door Parelhoen ‘Le Devant’ met 
witte Piemonte truffel, voor de liefhebbers 
mooie hoevekazen van kaasaffineur Van Tricht, 
een Appel nagerecht, … , 
uitgelezen wijnen, koffieversnaperingen Joost Arijs


Prijs per persoon alles inbegrepen
-aperitief met hapjes, in feite kleine gerechten,
 viergangenmenu met passende mooie wijnen, 
water, koffie of thee met versnaperingen, 
alle dranken voldoende geschonken gedurende 5u: 265,00 euro
-na 5 uur tafelen, supplement per persoon, 
per beginnend uur voor dranken en bediening: 10,00 euro

Wild menu
Zaterdagavond 26 november, welkom vanaf 18u
Zondagmiddag 27 november, welkom vanaf 12u
Dinsdagmiddag 29 november welkom vanaf 12u

met o.a. Enkele mooie aperitiefhapjes, 
een bereiding met Wilde Tarbot, 
één van de nobelste vissen, gevolgd 
door Wilde fazant met grondwitloof en  
Hazerug met mosterd, voor de liefhebbers 
mooie hoevekazen van kaasaffineur Van Tricht, 
een Peren nagerecht, … , 
uitgelezen wijnen, koffieversnaperingen Joost Arijs


Prijs per persoon alles inbegrepen
-aperitief met hapjes, in feite kleine gerechten,
 viergangenmenu met passende mooie wijnen, 
water, koffie of thee met versnaperingen, 
alle dranken voldoende geschonken gedurende 5u: 175,00 euro
-na 5 uur tafelen, supplement per persoon, 
per beginnend uur voor dranken en bediening: 10,00 euro

U kan reserveren op 
wimv@ndamme.be of +32 475 605 700        
Plaatsen beperkt. Best tijdig reserveren.


Routebeschrijving  
Voordestraat 14 te Hansbeke/Deinze
van de E40, afslag Hansbeke, ring Hansbeke 
na de tunnel en rondpunt, de eerste straat rechts, 
draait wat, na het kasteel, zijn wij wat verder gelegen 
aan de linkerkant in semi-modern huis
Eventueel Waze gebruiken. Tik ‘Wim Vandamme’ in


Wim Vandamme Michelin Star Chef
Alfonso Bricegno Photographer
Voordestraat 14, 9850 Hansbeke