Private Dining
Onze volgende Private dining diners
Verfijnde Vlaamse klassiekers op zaterdagavond 8 en dinsdagmiddag 11 juli 2023
Nationale Feestdag menu op vrijdagavond 21 juli en zondagmiddag 23 juli
Herfstmenu op zaterdagavond 9 september en zondagmiddag 10 september
Kaviaarmenu op zaterdagavond 14 oktober, zondagmiddag 15 oktober en voor onze horecavrienden op woensdagmiddag 18 oktober
Ons Lentemenu op zondagmiddag 11 juni 2023, welkom om 12u
Drie mooie apérohapjes, in feite kleine gerechten
Warme Gillardeau oester & Iraanse kaviaar Champagne
Paling in ‘t groen kastanjechampignons
Wilde zoutwatergarnaal couscous.ras el hanout
Onze huischampagne Hugues d’Orfeuille Blanc de blancs brut
Menu geserveerd aan tafel
Handgepelde Zeebrugse garnalen
geplette aardappel.lente-ui.kwartelei.tijm
Entre-Deux-Monts.Pinot gris et blanc.Heuvelland.2021.België
Wilde zeebaars
Mechelse aserpes.parmigiano reggiano.lamsoor.Riesling
Château Tour des Gendres.Moulin des Dames.
Bergerac sec.2019.France
Bresse kip ‘Le Devant’
morieljen.spinazie.krokante frietjes. roomsauje 'Vin Jaune du Jura'
Les Claux Raymond Usseglio.Cotes du Rhone.2018.France
Gariguette-aardbeien
frabarber.gembersnoepjes.witte chocolade.peterselie.vanilleroomijs
Champagne Fleury.Rosé de Saignée.brut
Mokkakoffie of thee
versnaperingen Joost Arijs,
vroegere banketbakker ‘Hof van Cleve’
Heeft iemand een allergie, laat het ons weten.
Alle gerechten zijn natuurlijk klaargemaakt met producten van topkwaliteit.
We respecteren de natuur en serveren dus
geen met uitsterven bedreigde dier- of vissoorten
Praktisch
Prijs per persoon alles inbegrepen
-aperitief met hapjes, in feite kleine gerechten,
viergangenmenu, passende mooie wijnen,
water, koffie of thee met versnaperingen,
alle dranken voldoende geschonken gedurende 5u: 165,00 euro
-na 5 uur tafelen, supplement per persoon,
per beginnend uur voor dranken en bediening: 10,00 euro
U kan reserveren op
wimv@ndamme.be of +32 475 605 700
Plaatsen beperkt.
Private Dining in Hansbeke in de volle natuur
Het aparte van dit culinaire gebeuren is
dat het gaat om een etentje bij ons.
Geen restaurant dus, maar de mogelijkheid
om via reservatie te kunnen genieten van een lunch of diner
op maat gemaakt en op voorhand besproken,
vanaf 2 personen tot maximum 20 personen.
Vriendendiner of zakelijk, altijd op maat en altijd privaat.
Een paar keer per jaar organiseren we
in onze private dining locatie te Hansbeke
seizoensdiners met een speciaal thema,
waarop u kan reserveren aan onze gastentafel.
Routebeschrijving
Voordestraat 14 te Hansbeke/Deinze
van de E40, afslag Hansbeke, ring Hansbeke
na de tunnel en rondpunt, de eerste straat rechts,
draait wat, na het kasteel, zijn wij wat verder gelegen
aan de linkerkant in semi-modern huis
Best Waze gebruiken. Tik ‘Wim Vandamme’ in
Doorlopende tentoonstelling van Alfonso Bricegno - Photographer
Alfonso verfijnde zijn studie’s fotografie aan de
Academie voor Deeltijds Kunstonderwijs te Brugge.
Hij is gepassioneerd door kunstfotografie.
Zijn favoriete thema's zijn ‘urban - nature - portraits - storyteller’ .
Er werden reeds foto’s van Alfonso geselecteerd door o.a.
Photo Vogue Italia - Art&Commerce Agency New York -
Photo London Festival, ...
Wim Vandamme Michelin Star Chef
Alfonso Bricegno Photographer
Voordestraat 14, 9850 Hansbeke