Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info

Bestemmingen

Alle bestemmingen zijn mogelijk. Wim weet contacten te leggen, wereldwijd. Hieronder vindt u een aantal beproefde en 'goed geproefde' bestemmingen.


Casa Boavista, 200 meter van de Atlantische Oceaan, Portugal

Een kleinschalig luxeverblijf waar de tijd vooral door getijden wordt bepaald. Niets moet, alles kan. Genieten van zeebaars, blauwe Atlantische kreeften, eendenmosselen... Recht van de oceaan naar jouw tafel. De casa ligt dichtbij Lissabon en Porto.
Vanuit het verblijf mogelijkheid tot: verkenning van wijnroutes, parapente, wandelingen, golf,...
De spirit en de zon staan high. De fado dichtbij.


Kasteel Sypesteyn, Loosdrecht bij Amsterdam

Jonkheer van Sypesteyn droomde van een kasteel-museum ter nagedachtenis van zijn familie, waarvan hij de laatste nazaat was. Die droom werd werkelijkheid. Een andere touch, een specifiek verhaal, een belevenis op zich.


De rivierboot M/Y Hallas op de Bosporus, Istanbul

De Bosporus: grens tussen Europa en Azië, een mix van culturen. Istanbul, stad van een schitterende Topkapi, van historische kruistochten, van een bazaar zonder weerga. Op deze boot gebouwd in 1914 bekijken we deze boeiende stad vanop en langs het water, een drukke zeeëngte die continenten verbindt. Een eindeloos spektakel, 24 uur op 24 uur. De boot wordt volledig gecharterd en beschikt over 3 suites en 10 kamers.


Unieke lodges in Lapland

In Lapland beschikken we over unieke lodges in bosrijke feërieke omgevingen. Een sleetocht met husky's, varen met een ijsbreker, een goud- en kopermijn bezoeken, behoren standaard tot de mogelijkheden. We kunnen deze xclusieve reis custom-made aanbieden. Eind januari, begin februari is aanbevolen. Dan is de kans op de aurora borealis het grootst. Vrij vertaald: het vreemde kleurrijke spektakel van het noorderlicht. 


Domaine Laudonie, Dordogne, Frankrijk

Het domein Laudonie, 53 hectare groot, ligt verscholen tussen de bosrijke heuvels van Rouffignac–Saint-Cernin de Reilhac.
De Manoir biedt een perfect logement voor 12 personen. Dordogne is bekend voor de truffel: in vroegere tijden werden varkens ingezet, nu zijn het perfect afgetrainde honden. Januari en februari zijn de momenten bij uitstek voor de zwarte truffelgastronomie. Wim maakt er een 4-daagse van vol verrassingen en variaties. 


Schotse Highlands

Tussen monsters en meren, tussen doorgroefde valleien en ruig gebergte is het helemaal back to nature. Een jachtpartij, een whisky-proeverij, verblijven op z'n Scottish met aandacht voor het Schotse accent.. zeven dagen midden de natuur,
jagen en daarna genieten van een tafel bij Wim. Als herinnering is zelfs geen trofee meer nodig.

© Wim Vandamme 2024 | Privacy Statement | Disclaimer | Cookie Statement | Site by Plenso